Spor Toto’da 15 bilen çıkmadı, heyecan yükselmeye başladı! 30 milyon TL’ye varan ikramiye…

İkramiye bu hafta 30 milyona ulaşabilir!

Geçtiğimiz hafta 6 milyon 939 bin 190 TL devreden Spor Toto’ya ilgi devrettikçe daha da artıyor. Misli’den canlı izleyebileceğiniz pek çok maçın yer aldığı programda 30 Milyon TL’ye varan bir ikramiye dağıtılacağı tahmin ediliyor.

Yaz ligleriyle heyecan sürüyor!

Spor Toto’nun 51. hafta programında futbolseverleri pek çok farklı ligden maçlar bekliyor. Sezonun devam ettiği Brezilya, Norveç, İsveç ve Güney Kore Ligleri’nin yanı sıra Belçika Süper Kupası’nda da Club Brugge ile Union St.Gilloise kozlarını paylaşacak. Bu liglerdeki maçlar aynı zamanda “Şampiyon Oranlar” ile normalin üzerinde oranlarla Misli’de olacak.

Spor Toto’da nasıl sistemli oynanır?

Spor Toto oyuncuları sistemli oyunu kazanma şansını artırmak için tercih etmektedir. Sistemli oyunda maç sonucuyla ilgili birden fazla tahminde bulunulabiliyor. Örneğin: Bir maça 1-0, 1-2 veya 0-2 gibi ikili tahminler yapılabilirken; aynı zamanda üç sonuca birden de oynanabiliyor. İki veya üç seçeneğe aynı anda oynayarak maçın riski azaltılıyor ve kazanma olasılığı daha da artıyor. Sistemli oyunda, oynanacak kolon sayısı arttığı için kupon bedeli de artmış olur. Sistemli tahminlerde kupon bedeli her bir ikili tahminde 2 ile, üçlü tahminde ise 3 ile çarpılmaktadır.

Spor Toto’da ilk maç bugün 21.00’de… İşte bu haftanın tam programı!

Spor Toto’nun 51. hafta programı bugün saat 21.00’de oynanacak Club Brugge – Union St.Gilloise maçıyla başlayacak. Siz de Spor Toto heyecanını hemen Misli’ye üye olarak doyasına yaşayın! Misli’de Spor Toto karşılaşmaları ile ilgili yer alan detaylı istatistikleri ve yazar tahminlerini inceleyerek 15 bilenlerden biri siz olun!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL hediye!

Misli’ye üye olan herkes, 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın, anında 50+50 TL kazanın ve Spor Toto heyecanını yaşamaya başlayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir