Oğlunu görmeye giden babayı döve-döve komalık hale getirdiler!

Günay Boz, boşanma aşamasında eşi ile yaşayan oğlunu görmek için geçen 18 Mayıs’ta İstanbul’dan Samsun’a gitti. Oğlunun okuldan çıkmasını bekleyen Boz, bu esnada saldırıya uğradı.

Halk Akademi’den Şafak Tok’un haberine göre arkasından yaklaşan bir kişi, Boz’un boğazını iple sardı; boğmaya çalıştı. Yere düşen Günay Boz’a başka bir kişi de sırtına sert bir cisimle vurmaya başladı. Boz bayılınca da saldırganlar öldü sanılarak saldırganlar tarafından bir otomobile bindirildi.

ÖLDÜ SANILARAK ARAÇTAN ATILDI
Saldırganlar otomobillerine aldıkları Günay Boz’u, olay yerine yakın bir noktada attı. Uzun bir süre baygın kalan Boz, durumu annesine bildirmesinin ardından evlerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

DARP SONRASI FELÇ GEÇİRDİ
Boğazı iple kesilen Günay Boz’un, kaldırıldığı hastanede omurilik felci geçirdiği tespit edildi. Yoğun bakım ünitesinde bulunan Günay Boz hala hastanede yaşam savaşı veriyor.

EŞİNİN POLİS SEVGİLİSİ VAR’ İDDİASI
Günay Boz’un avukatı boşanma davasının görüldüğü mahkemeye sunduğu şikâyet dilekçesinde, müvekkilinin eşi Gülhen Boz’un polis olan sevgilisinden şüphelendiğini söyleyerek, koruma ve uzaklaştırma tedbirlerinin alınmasını talep etti.

KORUNMA TALEBİNDE BULUNDU
Müvekkili Günay Boz lehine 1 milyon lira maddi, 1 milyon lira manevi tazminata hükmedilmesini, koruma tedbirlerinin alınmasını ve çocuklarının velayetinin baba Günay Boz’a verilmesini talep etti.

Boz’un avukatı Samsun 4. Aile Mahkemesi’ne sunduğu dilekçede şüpheli Gülhen Boz’un, müvekkili Günay Boz’un ailesini de rahatsız ettiği öne sürüldü. Mahkemeye yapılan başvuruda, koruma talebinde de bulunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir