Motorola Razr+ 2024/Razr 50 Ultra Promo Videosu Sızdırıldı

Katlanabilir akıllı telefon pazarında kendi takipçi kitlesini oluşturmayı başaran Motorola, 25 Haziran’da Razr 50 Ultra/Razr+ 2024 modellerini başta Çin ve ABD olmak üzere satışa sunacak. Bu modellerin kısa süre içinde dünyanın geri kalanında da satışta olması bekleniyor. Cihazın Kuzey Amerika’daki ismi Razr+ olacak ancak ülkemizde muhtemelen Razr 50 Ultra adıyla satışta olacak. 

Razr 50 Ultra için hazırlanan reklam filmi, cihazlar resmen satışa çıkmadan birkaç gün önce sızdırıldı. Reklamda “en büyük, en akıllı ekran” vurgusu dikkat çekti. Katlanır ekranlı telefonun dış ekranının boyutu 4 inç olarak karşımıza çıkıyor. Bir önceki modelde bu ekranın boyu 3,6 inç olmuştu. 

Daha büyük, daha ince çerçeveli

Genel anlamda bu modelin selefine oldukça benzediğini söylemek mümkün olsa da çerçevesinin daha ince ve daha göz alıcı durduğunu söylemek gerekiyor. Ayrıca bu yıl Razr 50 Ultra, IPX8 su geçirmezlik sertifikasına da sahip olacak. Bir önceki nesilde yer alan ultrageniş açı kamerası ise yerini telefoto zoom kamerasına bırakıyor. 

Elbette ki 2024 yılında artık her üretici yapay zekâyı bir şekilde telefonlarına eklemek için çalışıyor ve bu durum Motorola için de geçerli. Motorola da bu modeller için “Moto AI” adlı yapay zekâ araçlarını tanıtmaya hazırlanıyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir