Gratis Savaşlarında Siccin’e Benzetilen Kızın Sosyal Medyadaki Hali Gündem Oldu: İkisi Bambaşka Kişi

Ünlü kozmetik ve kişisel bakım mağazası Gratis, 15. Yılına özel Türkiye’deki tüm mağazalarına ve mağazalarda bulunan tüm ürünlerde yüzde 75 indirim uyguladı. Bedavadan biraz pahalı olan fiyatlar için adeta savaş çıktı. Neredeyse tüm mağazalarda izdihama neden olan büyük indirimde kadınların kavgaları gündem oldu.

GRATİS SAVAŞLARI GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada diğer müşteriler tarafından yayılan görüntülerde kadınların son kalan ürün için saç baş demeden birbirine girdiği görüldü. Bir müşterinin videosu ise sosyal medyada çok kez paylaşıldı. Nedeni ise kızın gerçekteki hali ile sosyal medyadaki halinin birbirine benzememesiydi.

GERÇEKLE İLGİSİ YOK

Görüntülerde genç kızın çileden çıkmış bir şekilde kavga ettiği görülürken aynı kişinin sosyal medyadaki hali ise ayrı gündem oldu. Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olduğu görülen müşterinin internette kullandığı hesabıyla gerçek hali arasında bir bağlantı kurulamadı.

SİCCİN’E BENZETİLMİŞTİ, TİKTOK’TAKİ HALİ GÜNDEM OLDU

Gratis savaşları adı altında yayılan görüntülerde korku filmlerindeki Siccin’e benzetilen genç kız, sosyal medyadaki hali ile çok konuşuldu. Kullanıcılar “İkisi aynı kişi değil, Allah belanı versin Gratis” eleştirisinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir