Ersun Yanal imzayı attı: Amedspor için savaşacağız

DİYARBAKIR – Bugün özel uçakla Diyarbakır’a gelen teknik direktör Ersun Yanal, Şehmus Özer tesislerinde 1 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza törenine kulüp başkanı Aziz Elaldı da katıldı.
İmza töreni öncesinde konuşan Elaldı, Amedspor olarak çok önemli günlerden geçtiklerini söyledi. “Heyecanımız ve enerjimiz devam etmekte” diyen Elaldı “Ersun hoca ile temasa geçtik. Ersun hocanın yakın ilgisiyle görüşmelere başladık ve neticesinde sözleşme imzalıyoruz. Ersun Yanal ile yaşam ideolojimizin uyuşması etkili oldu” diye konuştu.

ELALDI TARAFTARDAN SABIR İSTEDİ

Yanal’ın ülke futbolundaki katkılarından söz eden Elaldı, “Bizim için başarı mutlaka önemlidir ama en önemlisi bu başarıyı sürdürmektir. Taraftardan zaman istiyoruz. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Siz sabır göstereceksiniz, biz de sizlere layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

HEDEF SÜPER LİG

Ersun Yanal ise “Futbol hepimizi birleştiren bir öge. Bugün bizi bir araya getiren en önemli araç futbol. Futbol ortak tutkumuz ise futbol çizgileri içinde kalarak rakibe üstünlük sağlayacağız” dedi.
“Türkiye’mizin çok önemli bir parçasının Süper Lig’de olması gerekir” diyen Yanal “Hepimizde büyük bir heyecan var. Hepimize önemli bir görev düşüyor. Futbolun içinde kalmalıyız. Şu andan itibaren Amedspor’un üst lige çıkması için savaşacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Ersun Yanal, Amedspor ile bir yıllık sözleşmeye imza attı.

Fotoğraf: Gazete Duvar

Futbol kariyerinde önemli başarılara imza atan deneyimli teknik direktör Yanal’ı transfer etmek istediği futbolcuların listesiyle Diyarbakır’a geldiği belirtiliyor.

(SPOR SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir