Ernest Muçi: Her pozisyonda oynayabilirim!

Süper Lig’in 26’ncı haftasında Konyaspor engelini 2-0’lık skorla geçen Beşiktaş’ta Ernest Muçi açıklamalarda bulundu. İlk iç saha maçında kazandığı için mutlu olduğunu belirten Ernest Muçi, “Çok mutluyum ilk iç saha maçımda 3 puan kazandığımız için. Taraftarı daha önceden biliyordum, iç sahada ne kadar desteklediklerini biliyordum. Galibiyeti kazanmak son derece önemliydi” dedi.

Taraftarların desteğine dikkat çeken Ernest Muçi, “Taraftar bizi iten güç. Bugün de bunu hissettirdiler. İkinci yarıda maçı kazandık, ikinci yarıda bunu çok fazla hissettik. Bu harika kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Her maçta aynı şekilde oynamak istiyorum. Bunu sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Fernando Santos’un kendisine farklı mevkilerde şans vermesi hakkında gelen soruya Ernest Muçi, “Tek bir yerde oynamaktan ziyade faydalı olabileceğim her yerde, her pozisyonda oynayabilirim. Sahada olduğum sürece hücum fırsatları yaratmak istiyorum. Önemli olan takıma katkı verebilmek” cevabını verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir