Ergin Keleş’ten Mustafa Sandal’a Montella tepkisi: ‘Fazlaca saçmalamışsınız’

Euro 2024’te F Grubu’ndaki ikinci karşılaşmasına çıkan Türkiye, Portekiz karşısında 3-0’lık yenilgi aldı. Yenilginin ardından teknik direktör Vincenzo Montella’nın kadro tercihi tepki çekti.

Real Madrid’de forma giyen Arda Güler’i yedek başlatan ve Montella’nın karşılaşma sonrasında Arda Güler’in 30 dakikadan fazla oynayacak durumda olmadığını belirtti. Açıklamaların ardından Türkiye’nin çarşamba günü oynayacağı Çekya maçı öncesi yapılan idmanlarda Arda Güler, takımdan ayrı çalıştı. Antrenman anına ait görüntülerde Montella’nın Arda Güler’in elinden yeleği aldığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

MUSTAFA SANDAL: SEN BU CÜRETİ NEREDEN BULUYORSUN?

Görüntülerin ardından Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından teknik direktöre tepki gösterdi. Sandal, “Hayırdır koçum sen bu cüreti nereden ve kimden buluyorsun? Bu ülkenin gururu, evladı ve gündemdeki en büyük yeteneğine antrenmandaki o tavrın nedir? Nereden ve kimden geliyor o cüret? Burası Türkiye ve Türk futbol severler aklını alır neye uğradığını şaşırırsın. Şansını böyle abuk hareketlerle zorlama bence kukla kılıklı antrenör bozuntusu seni!!!” ifadelerini kullandı.

Afyonspor’da forma giyen futbolcu Ergin Keleş, Sandal’ın paylaşımını eleştirdi. Keleş, “Mustafa Bey fazlaca saçmalamışsınız” dedi.

Keleş bir diğer paylaşımında ise, “Montella’nın Arda Güler’den antrenman yeleğini aldığı görüntüde hiçbir sorun yok. Belli ki Arda’nın programı farklı. Kaldı ki hocası oyuncusuna kızabilir de. Bu şekilde millet olarak en büyük zararı Arda’ya ve 2 gün sonra gruptan çıkma maçı oynayacak Milli Takım’a veririz” dedi.

(SPOR SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir