Bu Yiyecekler Direkt Göbek Yağlanmasına Neden Oluyor! Yemeyi Bıraktığınız Anda Bel Çevreniz İncelmeye Başlayacak

Göbek yağlanmasının hiçbir zaman tek bir nedeni yoktur. Hareketsiz yaşam tarzı, düzensiz uyku, genetik yatkınlıklar ve hatalı beslenme şeklinin toplamı fiziğinize yansıyarak bel çevrenizde her geçen gün artan kalınlaşmaya neden olmuş olabilir.

Akşam 19:00’dan sonra yenilenlerin de bel çevresini kalınlaştırdığını biliyoruz. Göbek yağlarından kurtulmak için ise hayatınızdan mutlaka çıkarmanız gereken bazı yiyecek ve içecekler var. Basit karbonhidratlar başlığı altında toplayacağımız o gıdalar!

Aşırı Pirinç Tüketimi

Pirinç, glisemik indeksi yüksek bir besin olduğu için karın çevresinde yağlanmaya neden olmaktadır.

Mısır

Özellikle işlenmiş mısır ürünleri veya mısır cipsleri gibi yüksek kalorili, yağlı, tuzlu veya şekerli çeşitleri aşırı tüketmek sağlıksız bir beslenme alışkanlığına yol açabilir.

Ayrıca mısır doğal olarak besin değeri açısında şeker miktarı yüksek bir yiyecek olduğu için bel çevresini inceltmek isteyen kişilerin uzak durması gereken bir yiyecektir.

Beyaz Un İçeren Hamur İşleri

Özellikle de beyaz undan yapılan tarifler her ne kadar evde yapılıyor olsa da börek, kurabiye ve pastalardan uzak durmak gerekir. Diyette birçok kimsenin yaptığı en büyük yanlışlardan birisi de günlük hayatından ekmeği birden bırakmaya çalışmak gibi. Bunu yapmak yerine azar azar düzenli beslenin.

Hazır Paketli İçecekler

İçerisinde meyveden çok katkı maddeleri olan kapalı meyve sularının göbek yağlanmasına sebep olabilecek bir etkisi vardır. Nedeni ise meyve suyunun içindeki tatlandırıcı ve göbek yapıcı maddelerin bulunmasıdır.

Göbek Çevresini İncelten Kür Tarifi

Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt
  • 1 şişe sade soda
  • 1 çay kaşığı toz zencefil
  • 1 çay kaşığı zerdeçal

Yapımı ve Uygulanışı

Tüm malzemeleri ayran gibi içecek kıvamı alana karıştırın.

Hazırladığınız karışımı her gece yatmadan önce için.

Bu kürü 3 hafta boyunca uygulayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir