Beşiktaş’ta Mustafa Erhan Hekimoğlu kampta parladı!

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda 17 yaşındaki Lamina Yamal parlarken, Beşiktaş’ta da Yamal ile aynı yaşta olan Mustafa Erhan Hekimoğlu, 10 gün süren Slovenya kampının yıldızı oldu.

Son oynanan Grazer karşılaşmasında Beşiktaş 5-1 kazanırken, 2 gol, 1 asistle kendini gösteren Mustafa, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un gözüne girmeyi başardı. 2007 doğumlu futbolcunun bu sezon daha fazla şans bulması bekleniyor. Mustafa, Hollandalı teknik adamın istediği pivot santrforun tüm özelliklerini bünyesinde barındırıyor.

Yeni transferlerden Paulista, geldiği günden beri takımın en çalışkan ismi olarak göze çarptı. Stoperde hızlı ve sert, aynı zamanda lider özelliğiyle ortaya çıkan Brezilyalı, takıma uyum sağlanmakta güçlük çekmedi.

Diğer yeni transfer Rafa Silva da, Bronckhorst’un maestrosu olacak. Hem kanatta hem forvet arkası kullanmak isteadiği Portekizli futbolcu, liderlik özelliği ile takımı yönlerirdi.

Ghezzal’in gitmesiyle birlikte sağ kanattaki yerini garantileyen Rashica da kampta oynanan iki maçta forma giydi, son Grazer karşılaşmasında 2 gol, bir asist yaparak kafa olarak rahatladığını gösterdi.

Takıma yeni katılan Ciro Immobile de son karşılaşmada 30 dakika forma giydi, genç oyuncularla sık sık konuşarak onlara uyarılarda bulundu. İtalyan futbolcu, takımın en önemli silahı olacağını gösterdi.

Kampın en iyileri arasında kaleciler de vardı. Mert Günok’un izinli olması nedeniyle yer alan Ersin, Göktuğ ve Emre, siyah-beyazlıların kaleci sorunu yaşamayacağgını gösterdi. Emre, daha sonra Karagümrük’e kiralanırken, Göktuğ da kurtarışlarıyla dikkat çekti.

Kampın en çalışkanı Kaptan Necip Uysal ise yine herkesten fazla çalışarak forma savaşında her zaman varolduğnu gösterdi.

HAYAL KIRIKLIĞI ABOUBAKAR

Slovenya kampında hayal kırıklığı yaratan isimlerin başında Abuobakar geldi. Çok idman yapamayan ve karın kaslarından sakatlık yaşayan isim , bu formuyla Beşiktaş kadrosunda yer alması zor gözüküyor.

Onana da kamptaki 2 maçta az süreler alırken, teklif geldiğinde hemen gönderilecek isimlerin başında gösterildi.

SİNİRLİ ONUR

Kampın en sinirlisi ise Onur Bulut oldu. Oynanan son maçtan sonra taraftardan tepki alan Onur, soluğu hemen yönetici Feyyaz Uçar’ın yanında alarak tepkilere anlam vermediğini anlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir